KLM en Transavia: overlast staking vooralsnog beperkt

Bron:Upinthesky.nl

orly_airport_toren_verkeersleiding_frankrijk-1

De overlast van de staking van de Franse luchtverkeersleiders op de dienstregeling van KLM en Transavia is donderdagmorgen nog beperkt. Dat laten de maatschappijen desgevraagd weten.

Bij KLM worden geen problemen verwacht, laat een woordvoerder weten aan Up in the Sky. De maatschappij voert vandaag volgens het schema 23 vluchten uit naar bestemmingen in Frankrijk.

Transavia
Volgens een woordvoerster van Transavia is de overlast “vooralsnog beperkt”. Transavia Frankrijk heeft vijf vluchten geannuleerd, waaronder die van Amsterdam naar Orly en vice versa. “Verder hebben we te maken met wat vertragingen, die maximaal een halfuur oponthoud opleveren.” De maatschappij raadt reizigers aan de website in de gaten te houden voor de meeste actuele reisinformatie.

Arbeidsvoorwaarden
Een deel van de Franse luchtverkeersleiding staakt vandaag. Ze willen betere arbeidsvoorwaarden. Diverse maatschappijen hebben vluchten geannuleerd. Hier zijn ook vluchten bij die over Frankrijk heen vliegen. Ryanair annuleert 72 vluchten, waaronder een vlucht van Maastricht naar Marrakech.

Geplaatst in Schiphol (Spotter)nieuws Getagd met , , , , ,

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.