route naar spottersplaatsen

Op schiphol zijn er 3 officiële spottersplekken. Je komt hier als volgt :

1. : De Polderbaan.

Als je op de snelweg A4 rijd neem je de afslag Hoofddorp / Aalsmeer. Houd vervolgens Hoofdorp / Aalsmeer aan (en dus niet Hoofddorp Zuid, dat is te vroeg). Je gaat dan aan het eind met een soort S-bocht mee. Bij de stoplichten linksaf. Houd vervolgens Heemstede aan, vervolgens bij de stoplichten met de bocht naar rechts mee. Beneden aan de afslag ga je bij de stoplichten linksaf. De weg waar je dan op rijd blijf je volgen. Gewoon rechtdoor blijven rijden en niet op de afslagen letten. Je rijd dan op de rondweg Hoofddorp. Als je bij de afslag Haarlemmermeersebos komt bij de brandweerkazerne ga je rechtsaf. Je rijd nu langs een woonwijk. De eerste zijstraat is de woonwijk in. Deze rij je voorbij. De 2e zijstraat is de IJweg. Deze weg ga je rechtsaf in. Deze weg rij je net zo lang door tot je niet meer verder kan. Hier is aan het eind van de weg aan de rechterkant een grote parkeerplaats.

Een andere optie is op de A4 blijven rijden. Voorbij de afslag Hoofddorp / Aalsmeer is de eerst volgende afslag Haarlem. Deze afslag neem je. Blijf de weg volgen met de bocht mee naar links de fly-over op naar de A5. Neem na een paar kilometer de afslag Haarlem / Beverwijk. Dit is de eerste afslag rechts en vervolgens links aanhouden (anders ga je richting Amstelveen, dat is niet goed!). Als je door de bocht naar links bent rechts aanhouden, afslag Haarlem Zuid – Zandvoort. Houd vervolgens bij de splitsing links aan. Ga met de scherpe bocht mee naar links. Bij de stoplichten rechtdoor de driemerenweg op. Vervolgens bij de eerst volgende stoplichten links en aan het eind weer links. Vervolgens arriveert u ook op de spottersplaats.

Op deze spottersplaats zijn tevens mobiele toiletten aanwezig.

pol 1pol 2

dixiklein 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. : De buitenveldertbaan.

Hiervoor rij je door in de richting van Amsterdam. Vervolgens ga je richting Amstelveen. Hier kom je al snel de afslag Aalsmeer / Amsterdamse Bos tegen. Deze afslag neem je. Beneden aan ga je bij de stoplichten rechtsaf. Je rijd dan op de oude Schipholweg. Deze weg rij je een stukje door tot je aan de linkerkant de McDonalds tegenkomt. Bij deze McDonalds is ook een grote parkeerplaats waar je vliegtuigen kunt kijken.

bui

 

 

 

 

 

 

 

3. Het panorama terras.

Deze bevind zich op Schiphol Centrum. De weg daarnaartoe spreekt voor zich. Reken er wel op dat parkeren daar duur is. Je kan anders ook je auto bij de Buitenveldertbaan neerzetten en het laatste stukje met de bus gaan.

pan

 

5 reacties op “route naar spottersplaatsen
 1. Gijs schreef:

  Niet dat wij weten Wim.
  we gaan het eens uitzoeken.

 2. w.frischknecht schreef:

  Hallo
  Hebben die spottersplaatsen mischien ook een postcode.

  M.v.g wim frischknecht

 3. Gijs schreef:

  Alle spottersplaatsen zijn met de fiets goed te berijken.
  Op de fiets heb je meer mooie plekjes om te spotten omdat je overal makkelijker kan stoppen

 4. robin schreef:

  Is het ook mogelijk om het te fietsen

 5. Will schreef:

  Even een aanvulling op de reactie van Gijs !!! kijk uit als je je auto bij de buitenveldertbaan (mac donalds) zet om van af daar met de bus naar het panorama terras gaat ,,hier geld een max.parkeertijd !!! Toch weer zonde van je geld !!!!

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.