Schiphol 100 jaar – Burendagen.

Bron : www.schiphol.nl

Schiphol is 100 jaar. En jij bent van harte welkom!

Oud Schiphol
Beste buurman/buurvrouw,

Schiphol bestaat 100 jaar en dat vieren we graag met onze buren. Mede dankzij jouw jarenlange steun heeft Schiphol zich ontwikkeld tot een wereldspeler. En daar zijn we je heel dankbaar voor.

Daarom nodigen wij je van harte uit om op 17 en 18 september 2016 langs te komen tijdens de feestelijke Superburendagen. Je krijgt dan een uniek kijkje achter de schermen van onze bijzondere en complexe operatie. Van security tot de verkeersleiding en van de douane tot de brandweer. Op een speciale locatie op Schiphol hebben we een route ingericht waar je van alles kunt zien, leren en meemaken.

Samen maken we een bijzondere reis langs de mooiste, opmerkelijkste en ontroerendste verhalen over 100 jaar Schiphol. Van het eerste militair vliegtuigje dat landde op de drassige bodem van het drooggelegde Haarlemmermeer tot de één miljard reizigers die we op Schiphol verwelkomen.

Omdat 100 jaar zo’n mooie leeftijd is, organiseren we het hele jaar allerlei activiteiten, zoals het online museum, een fototentoonstelling en de spannende ‘Ronde van Schiphol’. Maar op 17 en 18 September vieren we onze verjaardag speciaal met onze buren.

Je kunt je hier aanmelden voor een vaste dag en tijdstip. Bedenk alvast welk moment jou het beste uitkomt. Het programma duurt ongeveer 2 uur.

Tot ziens op 17 of 18 september!

Feestelijke groeten,

Jos Nijhuis, president & CEO Schiphol Group

Geplaatst in Schiphol (Spotter)nieuws Getagd met , , ,

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.