Schiphol even terug naar de jaren vijftig

Bron:Luchtvaartnieuws.nl

schiphol50jaarcschiphol-640_3

DRIEBERGEN – Schiphol gaat wegens haar honderdjarig bestaan reizigers in september een nostalgisch gevoel meegeven met de ‘Travelling in Style’-campagne. In de campagne staan een aantal fotomontages van fotograaf Martin Dijkstra centraal.

De foto’s lijken te zijn gemaakt in de jaren ’50 maar het zijn nieuwe foto’s waarbij gebruik is gemaakt van moderne attributen, zoals de See Buy Fly tas. Om de aandacht op de campagne te focussen hebben diverse etalages voor en achter de paspoortcontrole een metamorfose gekregen.

 

“Reizen was in die tijd vooral iets voor de happy few en dat zie je aan de prachtige foto’s uit die tijd: mensen voor wie reizen echt nog een bijzonder uitje was. Dat nostalgische gevoel willen we deze maand met ‘Travelling in Style’ terugbrengen in het winkelgebied voor én achter de paspoortcontrole. De reis terug in de tijd begint al bij de parking waar piccolo’s en klassieke bussen de passagiers rondbrengen”, zegt Britta Sluis, manager marketing consumers van Schiphol.

Reizigers die tijdens de looptijd van de campagne meer dan 25 euro in de winkels en horecagelegenheden uitgeven krijgen zo lang de voorraad strekt een See Buy Fly Shopper Bag.

Geplaatst in Schiphol (Spotter)nieuws Getagd met , , ,

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.