Schiphol organiseert ‘Airports Going Green congres 2016’

Bron:Luchtvaartnieuws.nl

schiphol-slidercistock-640

SCHIPHOL – Schiphol organiseert dit jaar ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de luchthaven het ‘Airports Going Green congres 2016’. Het congres vindt plaats van 31 oktober tot 2 november in het Hilton Hotel Amsterdam Airport.

Het thema is ‘Sustainable Encounters’. De conferentie focust zich op de kansen en uitdagingen op het gebied van emissions, passenger journey, purpose over profit en circular economy. De onderwerpen worden belicht door leiders uit de luchtvaartindustrie en aanverwante sectoren. Sprekers zijn onder meer Peter Bakker, president World Business Council of Sustainable Development en Bertrand Piccard van Solar Impulse. Daarnaast zullen er topmanagers van SkyNRG, Tesla en grote internationale luchthavens aanwezig zijn en worden de Airports Going green Awards uitgereikt.

Tijdens de conferentie zijn er ook bijeenkomsten waar CEO’s van luchthavens en overheidsorganisaties met elkaar in contact kunnen komen. De voertaal van het congres is Engels.

Normaal gesproken vindt het congres jaarlijks plaats in Chicago. Negen jaar geleden namen het Chicago Department of Aviation en de American Association of Airport Executives hiervoor het initiatief.

Geplaatst in Schiphol (Spotter)nieuws Getagd met , , ,

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.