Transavia: speciale beschildering voor Peter Pan Vakantieclub

Bron:Luchtvaartnieuws.nl

transavia_peter_pan_c_transavia_640_0

Klaas-Jan van Woerkom

SCHIPHOL – Transavia introduceert een nieuwe logojet ter ere van haar vijftigjarig bestaan. Een Boeing 737 wordt voorzien van de kleuren van de Peter Pan Vakantieclub, het goede doel dat de luchtvaartmaatschappij al jaren steunt.

De Peter Pan Vakantieclub, opgericht in 1995 op initiatief van Transavia-purser Wilco van Elk, bezorgt elk jaar kinderen die vanwege ziekte of moeilijke omstandigheden niet op vakantie kunnen een droomreis.

Speciaal voor de verjaardag van Transavia wordt nu een toestel voorzien van de huisstijl van de stichting. StudioDumbar, dat de huidige beschildering van Transavia ontwierp, tekende ook voor het design van de speciale Boeing.

Het bewuste toestel, een Boeing 737-800 met registratie PH-HZE, wordt binnenkort officieel onthuld. In het verleden vloog Transavia al met logojets voor partijen als Jumbo Supermarkten, de Staatsloterij, T-Mobile, DelfSail, Sunweb, Neckermann en de ANWB.

Afgelopen zomer doneerden gasten op het afscheidsfeest van commercieel directeur Roy Scheerder nog een mooi bedrag aan de Peter Pan Vakantieclub.
 

Geplaatst in Schiphol (Spotter)nieuws Getagd met , , , , ,

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.