Uitslag poll: Mis jij de spottersplaats bij de Kaagbaan

Bron:Aviationinfo.nl

Banner1

Gepubliceerd op zondag, 28 augustus 2016 10:30

Na aanleiding van het bericht op onze website over de spottersplaats bij de Kaagbaan eerder deze week, hebben we op onze Twitterpagina een poll gehouden. Met de vraag “Mis jij de spottersplaats bij de #Kaagbaan?” proberen we de meningen van onze bezoekers te peilen. Een ruime meerderheid van de stemmen, zo’n 33 van de 41, geeft aan de oude plaats te missen.

De rest van de stemmen gingen uit naar: “nee hoor” met 10%, en “toen spotte ik nog niet”, eveneens met 10%. Opmerkelijk genoeg stemde niemand op “Ga liever naar de Polderbaan”. Op Schiphol zijn drie officiële spottersplaatsen:

  • De spottersplaats bij de Polderbaan
  • De spottersplaats bij de Buitenveldertbaan (McDonalds)
  • Het panoramaterras op Schiphol

Spotten rondom heel Schiphol is vrijwel toegestaan. Wel gelden er parkeerverboden zoals aan de oostzijde van de Polderbaan en nabij de Kaagbaan.

 

Geplaatst in Schiphol (Spotter)nieuws Getagd met , , , ,
3 reacties op “Uitslag poll: Mis jij de spottersplaats bij de Kaagbaan
  1. Thomas67 schreef:

    ja best wel aan de polderbaan is het ligt niet altijd even goed en het is er nou niet gezeliger op geworden ik kom er niet zo vaak als vroeger

  2. sjakie 15 schreef:

    Ik weet zeker dat er veel meer mensen zijn die de spottersplaats aan de Kaagbaan missen.Deze mensen zijn geen echte spotters ze gaan af en toe een dagje naar Schiphol om de vele vliegtuigen te bewonderen met de kinderen, deze mensen missen de spottersplaats aan de Kaagbaan maar reageren niet op een poll.

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.