Voorlopige reactie’s op artikel Kaagbaan bij Luchtvaartnieuws.nl

Bron:Luchtvaartnieuws.nl

NEW-logo-SPS-header

Hieronder de reacties tot nu toe op het artikel Spotters kunnen fluiten naar plek langs Kaagbaan.

Komen er nieuwe reacties bij dan volgt er morgen een update.

Marco Braam ·

Wat een flauwekul verhaal
Friso Lustig ·

Dat denk ik niet. Hoewel Nijhuis een enge man is, heeft hij een punt door te zeggen dat deze ruimte zeer bruikbaar blijft voor de ontwikkeling van Schiphol. Denk aan het nieuwe (Star Alliance-)terminal dat tussen de A en B-pier wordt ontwikkeld. De gehele ‘Fokker/Embraer-farm zal verplaatst moeten worden. Waar naar toe? Ik denk gedeeltelijk naar Schiphol zuid en dan zal dat vrachtplatform verhuizen naar de overkant.
Like · Reply · 8 hrs

Monica Disseldorp ·

Wat jammer nou, daar kon je er gewoon lekker dichtbij.

Frits En Gonda

Ik vraag me wel eens af of met de tijd ook de spottersplaats bij de Polderbaan gaat verdwijnen.
ivm terrorisme bv al zullen ze dat dan wel anders noemen.

Anton Verberne

Schiphol biedt heel veel legale plekken om te fotograferen of om met je kinderen te gaan kijken. Het zijn alleen geen officiele spotterplekken en je moet ze alleen even vinden.

Michel Keur

Het wordt tijd dat ze op de pelikaanweg ook strengere regels gaan handteeren, want niemand die trekt zich iets aan van het verbod dat geld op het betreden van de parkeerplaats.
Mike van Nieuwburg ·

Heb je er last van?
Like · Reply · 16 hrs

Frans Zwart ·

Ik snap dat ze ‘flexibiliteit’ willen behouden. Maar we zijn (of waren?) als Nederlanders toch ondernemers? Schiphol kan heus de spotters tegemoet komen en een plek maken die qua randzaken toch wat voor de B.V. Schiphol opleverd? Denk aan een snackwagen, eigendom van Schiphol, of een slagboom met toegang voor een gehele dag voor 1 euro ofzo. Verzin maar iets. Als je iets goed doet komen de mensen vanzelf. En dat er animo is bestaat geen twijfel over. Kom op Schiphol!
Like · Reply · 3 · 21 hrs

Frits Meijer

Ook als griezel Nijhuis vertrekt zal dat niet veel veranderen. Spotters hebben helemaal geen polderbaanachtige plek nodig, maar gewoon een stukje gras met een hek er om heen. Het trapje nemen wij dan zelf wel mee. De argumenten slaan nergens op en vallen meer onder het kader “gewichtig gelul in de ruimte”, maar ja met zo’n salaris weet je niet bet
Geplaatst in Schiphol (Spotter)nieuws Getagd met , , , , ,
1 Reactie op “Voorlopige reactie’s op artikel Kaagbaan bij Luchtvaartnieuws.nl
  1. michelmvd schreef:

    Het probleem rond Schiphol is zeker niet de plaatsen als dusdanig, echt veel goeie spottersplaatsen waar je dicht bij kunt, het grote probleem is die omzeggens overal rond het terrein die parkeerverboden.
    Moet toch te doen zijn, om bv op de braakliggende gronden aan de 06, een terrein wat te verharden, zodanig dat de auto’s op een ordentelijke manier geparkeerd kunnen worden, weg van de straat. Dat kan toch geen fortuinen kosten.
    Grz
    Michel

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.