Wie zijn wij?

GJ-GIJS                                                             NEW-logo-SPS-header

Hallo allemaal!

Hartelijk welkom op de website van het Spotters Platform Schiphol.

Deze site is door Gijs Dubbeldam, Bob van Pamelen en Gertjan Staphorst opgericht naar aanleiding van een in januari 2007 opgezette actie ten behoeve van het behoud van zoveel mogelijk en zo goed mogelijke faciliteiten voor vliegtuigspotters op en rond de luchthaven Schiphol.

Sinds het begin van de actie zijn wij regelmatig in overleg met de afdeling Real Estate, de afdeling Onroerend Goed, van de luchthavan Schiphol, kortweg S.R.E.. Ook overleggen wij met de gemeente Haarlemmermeer, Marrechausse en Politie.

Als tussenpersoon voor alle vliegtuigspotters en de luchthaven proberen wij een voor alle partijen een zo goed mogelijke situatie te creëren. Hiervoor hebben wij dus ook input nodig van vliegtuigspotters. Daarom kunnen vliegtuigspotters, en desgewenst ook andere geinteresseerden en belanghebbenden, zich via deze site als lid aanmelden. Dit is en blijft geheel kostenloos. Via deze weg kunnen wij dan alle wensen en ideëen verzamelen om namens iedereen de wensen kenbaar te maken.

Daarnaast zijn wij zeer regelmatig aanspreekpunt voor de pers als het gaat om luchthaven- en spottersgerelateerde onderwerpen.

In november 2012 heeft Bob van Pamelen besloten zich terug te trekken uit ons bestuur. Wel blijft hij gewoon lid van het Spotters Platform Schiphol.

Veel kijk en lees plezier op deze site. Wilt u met ons in contact komen? Klik dan op het kopje contact aan de bovenkant van deze site en stuur ons een email.

Met vriendelijke groet,

Het Spotters Platform Schiphol

Gijs Dubbeldam, Gertjan Staphorst.